Введено жорсткі антидемпінгові заходи щодо імпорту в Україну сталевих кріплень походженням з Китайської Народної Республіки

29.09.2020

 

ШАНОВНІ ПОКУПЦІ!

 

Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі, керуючись положеннями статті 16 Закону України «Про захист національного товаровиробника від демпінгового імпорту», прийняла рішення від 21.09.2020 № АД-465/2020 / 4411-03 «Про застосування остаточних антидемпінгових заходів щодо імпорту в Україну сталевих кріплень походженням з Китайської Народної Республіки», згідно з яким вирішила застосувати остаточні антидемпінгові заходи щодо імпорту в Україну товару походженням з Китайської Народної Республіки терміном на п'ять років, шляхом накладення остаточного антидемпінгового мита за ставкою: 67,40%. Рішення Комісії набирає чинності з 29 вересня 2020 року.

 

Введення даного мита призведе до підвищення цін на широкий асортимент болтів, гвинтів і гайок у всіх імпортерів кріплення в Україні.

 

Зі свого боку, компанія «СОЛДІ І КО» докладає максимум зусиль по мінімізації наслідків від запровадження даного рішення шляхом диверсифікації постачання з інших країн, не скорочуючи при цьому наявний асортимент.

 

Ми, як і раніше, прагнемо знайти рішення, які перевершать очікування наших партнерів і клієнтів.